Första namnen klara till Sigtuna Litteraturfestival

Nu står det klart att Jan Guillou, Martina Haag, Mikael Niemi, Anders Roslund och Pija Lindenbaum är några av dem som medverkar i Sigtuna Litteraturfestival 2018. Efter ett års uppehåll välkomnar vi nya och gamla besökare tillbaka till Sigtuna stad den 5 maj.

– Just nu pågår förberedelserna för fullt och vi är glada över att kunna presentera några av Sveriges mest folkkära författare. Vi är nu i dialog med alla våra lokala partners som på ett fantastiskt sätt engagerar sig för att skapa en härlig dag för våra besökare i allt från möten med författarna till matupplevelser, säger Eva Camél Fuglseth, vd för Destination Sigtuna AB.

Precis som tidigare år kommer litteraturfestivalen att bjuda på enskilda författarmöten och samtal författare emellan.

Köp din biljett senast 20 december och få rabatt på festivalpasset eller en trevlig juklapp bestående av festivalpass och bokpaket. Klicka här för att köpa din biljett!

Läs mer på sigtunalitteraturfestival.se

Lämna en kommentar