Prenumerera på bloggen!

23 maj

Golf, slott och guidade turer – sommaren är här!

Äntligen är det sommar i luften och redan nu vimlar Stora gatan av kryssningsgäster från hela världen som har några timmar på sig att uppleva Sverige, Stockholm och utflykter till oss i Sigtuna.

För att locka våra svenska besökare till oss har vi återigen paketerat ihop golfbanorna med hotell i prisvärda erbjudande med greenfee på två golfbanor under perioden 26 juni-6 augusti. Läs gärna mer här!

För andra året i rad har vi även paketerat slotten i den nya produkten ”Slottsklassikern” som ger dig tillträde till Sigtunas fem slott. Biljetten ”Slottsklassikern” finns att köpa på slotten, turistbyrån samt på utvalda hotell i Sigtuna och är en riktigt prisvärd produkt som passar lika bra som Mors dag-present som studentpresent. Läs mer här!

Dessa olika erbjudanden marknadsför vi främst i sociala medier i år mot målgrupper boendes i Storstockholm, Mälardalen och södra Norrland. Som ett gemensamt budskap har vi valt att lyfta Sigtunas 1000-åriga historia och i copyn leka med tidsbegreppen historiskt bakåt i tiden och med tiden som ett sätt att mäta fysiskt avstånd. Hoppas att ni gillar det!

Guidade turer i Sigtuna stad!
Sist men inte minst synkar vi sommarens guidade stadsvandringar i Sigtuna med Strömmas båtturer till Sigtuna. I år går de av stapeln onsdag-söndag kl.13.00 under perioden 1 juli-13 augusti med start vid Sigtuna Rådhus. Biljetter finns att köpa redan nu på turistbyrån samt online här!

Är du nyfiken på fler paket? Kolla in alla olika erbjudanden som finns här!

 

Soliga hälsningar från Drakegården,

Eva Camél Fuglseth med kollegor
Destination Sigtuna AB

15 maj

Nu vill vi veta vad ni tycker!

Maj är en intensiv månad och vi vill tacka alla er som besökte eller skickade era medarbetare till våra utbildningsdagar i Sigtuna stad, på Stockholm Arlanda Airport och Steninge Slottby. Intresset har varit stort och det är verkligen glädjande att se vilken duktig och engagerad personal ni alla har som ska ta hand om destinationens många besökare och hotellgäster.

Hade ni inte möjlighet att delta?
Här kan ni ladda ner den viktigaste informationen om sommarens nyheter.

 

Vi vill göra nytta!

Därför kommer vi i veckan att skicka ut en enkät för att mäta hur ni uppfattar vårt arbete. Jag hoppas att ni tar er tid att fylla i den. Jag tar även tacksamt emot synpunkter och samtal utöver det för den som önskar!

 

Varma hälsningar från Drakegården,

Eva Camél Fuglseth med kollegor
Destination Sigtuna AB