Sigtunaguide 2016 ute nu!

Vi startar det nya året med en ny Sigtunaguide! Upptäck Sigtunabornas egna smultronställen och följ med på runstensjakt.

Ingen annan plats i världen har så många runstenar som Sigtuna och Sigtuna stad. Vi guidar dig till de mest spännande runstenarna och berättar om runmästarna Fot och Torbjörn. Och visste du att det finns lönnrunor? I artikeln om ”Vardagens runor” ser du kanske Sveriges första kärleksbrev skrivet med lönnrunor.

Läs även om Sigtunas spännande slott och allt du behöver veta om sevärdheter, restauranger, caféer, hotell- och konferensanläggningar på Arlanda, i Märsta, Rosersberg och Sigtuna stad.

Hämta din Sigtunaguide på turistbyrån på Stora gatan 33 eller på Arlanda Visitors Center i terminal 5. Vi skickar den gärna till dig, maila oss på e-post: info@destinationsigtuna.se, eller läs den direkt här!

 

 

Lämna en kommentar