Earth Hour i Sigtuna

Lördagen den 28 mars kl.20.30-21.30  är det dags för världens största klimatmanifestation ”Earth Hour” och flera av våra hotell engagerar sig. På Clarion Hotel Arlanda släcker man ner och erbjuder en meny dedikerad Earth Hour.

På Radisson Blu SkyCity Hotel och Radisson Blu Arlandia Hotel pågår aktiviteter under hela mars. För den egna personalen visas en miniutställning och varje vecka får personalen information på temat hållbarhet, ett vegetariskt alternativ serveras i personalmatsalen alla måndagar i mars och man arbetar aktivt med att rapportera svinnet från personalmatsalen i syfte att minska detta I framtiden.

Som gäst får du information om Earth Hour i nyckelfoldern och i välkomstbrev. Restaurangen The Gate erbjuder under hela månaden klimatsmart trerättersmeny, lokalproducerat och ekologiskt odlat öl, ekologisk månadens drink och Fairtrade-kaffe I baren.

Under Earth Hour släcks så många lampor som möjligt. Restaurang The Gate bjuder på gratis klimatsmarta snacks och i baren blir det Live unplugged-musik med levande ljus.

Är du på plats kan du även vara med i en Instagram-tävling där den bästa bilden tagen I baren under Earth Hour taggade  #earthhour #bluarlandia vinner en gratis helgövernattning på Radisson Blu SkyCity Hotel eller Radisson Blu Arlandia Hotel.

Lämna en kommentar