Fira Alla hjärtans dag i Sigtuna

Gör Alla hjärtans dag till en miniweekend. Här i Sigtuna har hotellen tagit fram flera fina erbjudanden att välja mellan!

 

Clarion Hotel Arlanda Airport

Koppla av nära flygplatsen med en trerätters-middag inkl. vinpaket med fantastisk utsikt från 12:e våningen, övernattning, frukostbuffé och bad i utomhuspool. Pris: 1295/person.

Läs mer här!

 

Hotell Anstalten

Hotell Anstalten vid Wenngarns slott har tagit fram flera olika erbjudande så att ni ska kunna unna er något riktigt härligt för en kväll, ett dygn eller två. Från 995 kr/person.

Läs mer här!

 

Hotell Kristina

Njut av eftermiddagskaffe med hemlagade godsaker, fyrarätters romantisk överraskningsmeny, vinpaket, logi i dubbelrum och härlig frukostbuffé för 1645 kr/person.

Läs mer här!

 

Sigtunahöjden

Köksmästare Kalle har med mycket kärlek komponerat en meny med inspiration från Frankrike.
Under kvällen blir det en repris av förra årets uppskattade uppträdande av och med Sigtunas stoltheter Sofia Fellin & Erik Jansson som framför underbara lovsångs. Pris: fyra rätters middag:  495 kr

Läs mer här!

 

Sigtunastiftelsen

Fira nära och kära med en fyrarätters gourmetmiddag och övernattning. Dessutom ingår vernissage i Rosengårdssalen, ett glas mousserande vin före middagen och stor frukostbuffé. Pris: 1 225 kr/person

Läs mer här!

Lämna en kommentar