Spring för världens barn

Lördagen den 6 september är det dags för Sigtuna stadslopp som arrangeras av Lions klubbar i Sigtuna kommun. Stadsloppets pengaöverskott går direkt till organisationen Världens barn –på så vis blir alla barn vinnare denna dag!

Sigtuna stadslopp är ett lopp där alla som vill kan vara med och bidra till insamlingen för Världens barn. Hela Knatteklassen kommer att få startnummer 1 och dessutom hamna överst på prispallen. Knatte är du upp till och med sex år och vill springa 700 meter längst Stora gatan.

Sigtuna Stadslopp har även klasser för ungdomar och vuxna. De vuxna har banor på 10 km och 5 km att välja på, för ungdomsklassen finns det en bana på 2,2 km. De finns även en promenadklass om man inte vill springa. Så ta med släkt och vänner och gå, jogga eller spring. Vare sig du är vuxen, ungdom eller barn bidrar du till insamlingen.

Anmäl er helst före 4 September kl .14.00 på sigtunastadslopp.se

 

After run på Hotell Kristina kl.14-18

Hotell Kristina dukar upp en lyxig buffé med stort salladsbord, soppa, varmrätt och kaffe med hembakade sötsaker mellan kl. 14.00 – 18.00. Pris 195 kr/person (barn 2-12 är 100 kr/barn)

Välkomna!

Lämna en kommentar