Sigtuna finalist i turistnäringens TRIP Award

Den 4 december är det dags för TRIP Award – rese- och turistnäringens årliga pris till framgångsrika företag och duktiga entreprenörer. Destination Sigtunas hållbara samarbete är finalist i kategorin Årets uppstickare. Vinnarna koras i samband med Svenska Turistgalan.

RTS, Rese- och Turistnäringen i Sverige, har sedan 2005 delat ut TRIP Award för att uppmärksamma det goda företagandet inom näringen.

-I Sigtuna har hotellen på ett unikt sätt lagt konkurrens åt sidan och ser samarbete som ett verktyg för att skapa en hållbar utveckling. Som Sveriges fjärde största hotelldestination har vi ett extra ansvar, säger Camilla Zedendahl, vd för Destination Sigtuna.

 

Destination Sigtunas samarbete kring en hållbar destination består av:

32 rum & kök, Arlanda Airport Conference, Best Western Arlanda Hotellby, Clarion Hotel Arlanda, Ibis Styles Stockholm Arlanda Airport, IFL Kämpasten, Kristina Hotell, Radisson Blu Arlandia Hotel, Radisson Blu Sky City Hotel, Rosersberg Slottshotell, Sigtunahöjden Hotell & Konferens, Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens, Steningevik Konferens samt Stora Brännbo Konferens och Hotell. Dessutom ingår Destination Sigtuna AB och Stockholm Arlanda Airport.

 

Kategorier och finalister till TRIP Award 2013:

Årets innovation

– PinMeTo
- Dockspot
- Äventyrsgruvan

Årets uppstickare

– Kalmar Triathlon
- Destination Sigtuna – Flycar

Starkast comeback

– Spritmuseum
- Isaberg Mountain Resort
- Copperhill Mountain Lodge

Bäst nyttjande av marknadsföring och distribution

– Universeum för ”dinosauriekampanj”
- SCR Svensk Camping för ”Gone Camping”
- Dansbandsveckan i Malung för ”På väg till Malung”

 

Vinnarna utses den 4 december i samband med Svenska Turistgalan i Stockholm. Svenska Turistgalan arrangeras av RTS, Rese- och Turistnäringen i Sverige. Läs mer på www.turistgalan.se. Läs mer om priset på www.turistgalan.se/ta.

Lämna en kommentar