Destination Sigtuna AB växer

Nu förstärker vi vår organisation med ytterligare två medarbetare, Anna Forster som ny marknadsförare och projektledare, samt Ewa Jangbratt som ny projektledare.

Sedan en tid har vi på Destination Sigtuna AB ett breddat uppdrag. Utöver arbetet med att utveckla destinationen och stärka Sigtunas attraktionskraft i relation till besökare, arbetar vi nu även för att locka nya invånare.

Satsningen ”Bo i Sigtuna” kommer att drivas av Anna Forster som tidigare har arbetat med kunder som Childhood Foundation, Cancerfondens Rosa bandet-kampanj och SAS. Anna Forster kommer även att ingå vår marknadsgrupp och ha fokus på att utveckla varumärket Sigtuna.

Ewa Jangbratt kommer senast som projektledare från IT-branschen, och blir i första hand ansvarig för samarbetspartners och projektet ”Gröna Möten”, där Destination Sigtuna AB affärsutvecklar hotellnätverkets samarbete för en hållbar destination.

– Det känns fantastiskt roligt att vi växer. Det ger oss möjlighet att ytterligare stärka vår position. Nu vill vi att Sigtuna ska ligga kvar på TripAdvisors topp-tio lista över Sveriges mest populära resmål, säger Camilla Zedendahl, vd för Destination Sigtuna.

Läs mer om oss som jobbar på Destination Sigtuna!

Lämna en kommentar