Sportbilens nationaldag på DriveLAB Stockholm

Den 31 augusti kl. 10.00 börjar firandet av sportbilens nationaldag på DriveLAB:s bana Test Track 2. Tidningen Auto motor & sport arrangerar Arlanda Bilfestival som är en kombination av en klassisk bilträff och en traditionell bilutställning.

Fastighetsutvecklingsbolaget, Arlandastad Holding AB, äger och utvecklar DriveLAB Stockholm som är en arena med fokus på utbildning, forskning, miljö och marknadsaktiviteter i direkt anslutning till Stockholm Arlanda flygplats. Förutom att vara ett nav för utbildning och utveckling inom trafiksäkerhet och grön transport är DriveLAB en marknadsplats. Idag finns två moderna testbanor, Test Track 1 och 2, och en terrängbana kommer att anläggas inom kort.

På Test Track 2 kommer motorentusiaster att träffas den 31 augusti då Auto motor & sport firar sportbilens nationaldag. Bilklubbar presenterar sina finaste ekipage samtidigt som en traditionell bilutställning finns på plats med nya bilar till försäljning.

Utöver detta kommer dagen att erbjuda provkörning av utvalda nya bilar på Test Track 2 eller landsväg och möjlighet att åka med någon av de sportbilar som finns på plats, samt äta ett skrovmål från foodtrucks och mycket mer.

Läs mer om de fartfyllda festligheterna och se en karta på automotorsport.se/special/arlanda-bilfestival

Arlandastad Holding AB är ett fastighetsutvecklingsbolag som skapar konceptuella plattformar för att utveckla Sveriges första flygplatsstad. Bolaget äger 237 hektar mark i direkt anslutning till Arlanda flygplats. I en snabbväxande region i ett av Sveriges strategiskt bästa lägen mellan Stockholm och Uppsala utvecklar vi attraktiva miljöer för möten, kommersiella intressen, forskning och utbildning.

Foto: James Holm/Tidningen Auto motor & sport 

Lämna en kommentar