Vinn biljetter till barnteater för hela familjen!

I sommar underhåller Teater Lilla Parken barn och vuxna i alla åldrar på Steninge Slott i Märsta med två nyskrivna och uppskattade shower som spelas onsdag-söndag ända till 4 augusti. Dessvärre är vinnaren i tävlingen nu dragen, men du kan naturligtvis fortfarande gå på teater – ända fram till den 4 augusti

 

Shower som spelas av Teater Lilla Parken på Steninge Slott

Kl 11.30 De Stulna Skratten

Om en clown inte är rolig längre vem ska då vara rolig? Clownen bestämmer sig för att stjäla alla skratt så att ingen längre kan skratta. Det tar inte lång tid för de övriga att förstå att någonting är fel. Tillsammans med sjörövaren och trollet får barnen hjälpa till att lösa problemet.

En nyskriven föreställning med massor av glada sånger. Ett spännande äventyr om vänskap och gemenskap om varför det är så viktigt att få skratta.

 

Kl 13.30 Bråkstakar

Varför ska någon alltid lägga sig i vad man har för kläder? Träffa bråkstakarna som vill välja alldeles själva hur de ska se ut. I en lekfull drabbning får vi se ifall de tillsammans lyckas övertyga både sig själva och andra att de faktiskt kan och klarar saker på egen hand. En nyskriven föreställning om att öppna en dörr till att våga vara sig själv med mycket sång och lek. Där vi får lära oss om genus och människors lika värde.

 

Mer info, lyssna på musiken, se foton med mer på www.lillaparken.se

 

 

Tävlingen (- vinnaren är nu redan dragen …)

För att vara med i tävlingen om att vinna 5 biljetter ska du svara på frågan:

För vilken sommar i rad befinner sig teater Lilla Parken med Barnteater för hela familjen på Steninge Slott?

Alternativ: 1, 2, 3, 4, 5 år.

Skicka ditt svar till info@lillaparken.se, skriv i ämnesraden ”tävling steninge slott”. Skriv din gissning, namn och telefonnummer i brevet.

Teater Lilla Parken drar en vinnare torsdag 25 juli och presenterar då vinnaren på Teater Lilla Parkens facebook-sida. Vinnaren vinner 5 st dubbelbiljetter = se båda föreställningarna på Steninge Slott samma dag.

 

Lämna en kommentar