Hultsfredsfestivalen flyttar till Sigtuna

Ja det är sant! Hultsfredsfestivalen 2013 flyttar till Stoxa i Sigtuna den 13-15 juni. Festivalen kommer att hållas vid Skepptuna golfbana som också används till den årligen återkommande maskinmässan Maskinexpo. Det är ett vackert och öppet grönområde intill en campingplats med stor kapacitet, och nära till kommunikationer via Arlanda och Märsta, samt hotellen och andra boendemöjligheter inom destinationen Sigtuna.

– Det är ett unikt område som gör att vi behåller känslan av en klassisk campingfestival i naturen, med den stora skillnaden att centrala Stockholm bara är en kollektivtrafikresa bort, säger arrangören FKP Scorpio Hultsfred i ett pressmeddelande.

Klara artister:

Arctic Monkeys, Portishead, Fatboy Slim, Phoenix, Band of Horses, The Flaming Lips, Imagine Dragons, Knife Party, A$AP Rocky, Mew, Modest Mouse, Trentemøller, Tegan and Sara, Shout Out Louds, SBTRKT, Michael Kiwanuka, John Talabot, Nightlands, Parachute Youth, The Other Tribe, Adrian Lux Lorentz & Sakarias, Tweak Bird, This Is Head Noonie Bao.

Läs mer på hultsfredsfestivalen.se

Boka din biljett redan nu!

 

Lämna en kommentar