12/12/12 En magisk dag för bröllop

Idag är spänningen på topp runtom i Sigtunas vigsellokaler. Det numerologiskt unika datumet 12/12/12 lockar många förälskade par att föreviga sina löften.

Och just i dag fångar 28 förälskade par tillfället och blir vigda på sina speciellt utvalda platser i Sigtuna. Här kryllar det av bröllopsmöjligheter. Borgerligt på Sigtuna rådhus, romantiskt i de medeltida kyrkorna eller med flygande start på Arlanda.

Datumet har lockat ovanligt många par att gifta sig på detta speciella datum. Men i Sigtuna är det inte endast bröllopsdatumet som är sällsynt. Här finns ett spännande utbud av både vigsellokaler och festlokaler: på Arlanda VIP service står flygplanen redo efter vigseln, i de medeltida kyrkorna ringer klockorna symboliskt och i Sigtunastiftelsens rosenträdgård blommar stämningen upp. Det finns mycket att välja mellan för alla som går i giftastankar.

För er som drömmer om att minska bröllopsstressen, ta hjälp av Sigtunas bröllopsplanerare
Thebe Wedding & Events, njut av det minnesvärda ögonblicket i lugn och ro.

 

 

Lämna en kommentar