Sigtuna satsar på laddstolpar

Nu blir det lätt att ta elbilen till och från Sigtuna. Som första destinationen i Sverige satsar vi nu gemensamt på laddstolpar för elbilar.

Tillsammans med Stockholm Arlanda Airport erbjuder Sigtunas hotell- och konferensanläggningarna 17 laddplatser, med totalt 26 uttag för elbilar. På så sätt blir Sigtuna en extra resurs till Stockholms utbud av ca 100-talet laddplatser och 375 uttag att ladda sin elbil på. Laddstolparna drivs dessutom helt på grön el.

Sedan 2009 samarbetar besöksnäringen i Sigtuna kring hållbar utveckling utifrån en gemensam vision – att tillsammans göra skillnad. Som Sveriges fjärde största hotelldestination har vi ett ansvar. Genom nytänkande och innovation låter vi omtanke om varandra, våra besökare och miljön genomsyra vårt arbete.

Här hittar du allmänna laddstolpar i Sigtuna: http://goo.gl/maps/Yyjqn

1909 Sigtuna Stads Hotell, 32 rum & kök, Best Western Arlanda Hotellby, Clarion Hotel Arlanda Airport, IFL Kämpasten, Hotell Kristina, Radisson Blu Arlandia Hotel, Radisson Blu SkyCity Hotel, Sigtunahöjden Hotell & Konferens, Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens, Steningevik Konferens samt Stora Brännbo Konferens & Hotell, Terminal 5 och SkyCity på Stockholm Arlanda Airport.

Läs mer på: uppladdning.nu

Lämna en kommentar