Tävla om biljetter till Sigtuna Litteraturfestival

Gillar du att läsa? Vill du möta författare? Eller bara lyssna på livemusik i en gemytlig festivalatmosfär? 

Den 18 augusti slår vi upp portarna till en fullmatad litteraturfestival som har någonting att erbjuda för alla, både stora som små. Kvällen till ära blir det utomhuskonsert med Wille Crafoord.

En stark vilja att sprida läslust och berättarglädje i kombination med mänskliga möten och nya spännande samarbeten gör att Sigtuna startar en Litteraturfestival. En samlande tanke bakom festivalen är ordet och ordets makt. Det fullspäckade programmet bjuder på författarmöten med bland annat Bodil Jönsson, Göran Rosenberg och Magdalena Graaf.

författare

Vi är även stolta över att författaren och Marcus Priftis. Marcus är högaktuell med boken
”Främling, vad döljer du för mig?”, som handlar om makt, närhet och nidbilder, såväl som vardagsrasim, svenskhet och segregation. Och varför det mångkulturella samhället inte är ett ideal utan det enda val vi har.

– Sigtuna är en mångkulturell kommun med anknytning till olika berättartraditioner. Under festivalen vill vi även att etablerade författare ska stå sida vid sida med våra ungdomar, säger Camilla Zedendahl, vd för Destination Sigtuna AB.

Billigare än att gå på bio!

Idag lördag 18/8 kan man köpa biljetter på Turistbyrån i Sigtuna stad, Sigtuna Bokhandel, Sigtuna museum samt på Stora Torget i Litteraturfestivalens infostånd.

Ladda hem fullständigt program som PDF: Sigtuna_Litteraturfestival_program
På http://www.facebook.com/sigtunalitt finner du den senaste informationen samt nyheter om litteraturfestivalen.

Varmt välkommen till Sigtuna Litteraturfestival!

Länkar om Litteraturfestivalen på nätet:
http://www.dnkort.se/sv/artiklar/bokbat-till-sigtuna.html
http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=114&grupp=8740&artikel=5172899 http://saralovestam.se/2012/08/09/sigtuna-litteraturfestival/
http://www.bockerx3.com/2012/08/folj-med-pa-litteraturfestival-i-sigtuna.html http://lyrannobel.blogspot.se/2012/08/sigtuna-litteraturfestival.html http://tekoppenstankar.wordpress.com/2012/08/08/sigtuna-litteraturfestival/ http://www.unt.se/kultur/sigtuna-startar-litteraturfestival-1777968.aspx http://www.unt.se/kultur/litteraturfestival-engagerar–sigtuna-1813855.aspx http://www.aftonkuriren.se/?p=48113
http://www.bokmania.net/2012/08/en-litteraturfestival-i-sigtuna.html
http://malinthewriter.wordpress.com/2012/08/10/ni-missar-val-inte-litteraturfestivalen-i-sigtuna-jag-kommer-dit-och-pratar-egenutgivning/
http://www.svb.se/calender/sigtuna-litteraturfestival-2012
http://www.xn--enbokcirkelfralla-b0b.se/2012/08/lordagstips-litteraturfestivalen-i-sigtuna/ http://www.piratforlaget.se/2012/08/14/litteraturfestival-i-sigtuna/  http://bokodysse.blogspot.se/2012/08/sigtuna-litteraturfestival-2012-ak-dit.html

Årets Sigtuna Litteraturfestival är ett samarbete mellan Destination Sigtuna, Brombergs Förlag och Tällberg Foundation. Sigtuna Litteraturfestival är ett långsiktigt projekt och visionen är att om 10 år ha vuxit till en veckas lång festival. 

Lämna en kommentar