Snart dags att checka ut

Svenska Hälsocampen i Sigtuna, dag 7, pass 17/18 avklart

Vår vecka börjar gå mot sitt slut. Avslutningsmiddagen är just uppäten. Hotell Kristinas utmärka kök har lyckats igen. Tre rätter – förrätt, varmrätt, efterrätt och gott vin … nåja, mycket vackra vinglas i alla fall (fyllda med bubbelvatten). Tillhopa 560 Kcal!

  

Dagens tre pass har klarats av med fart och fläkt.

Viga och snabba är vi efter all träning. Så snabba att vi knappt fastnar på plåten. (Jag hoppar över bilder från Zumban … för när kroppen väl kommit i rörelse gick det inte att få stopp på den för att fotografera.)

Veckans första idrottsskada har jag – och många med mig, klarat av:

Och så har vi fått massor av nya vänner. Årets gäng har f.ö. slagit rekord i antal erövrade gummisnoddar i hinderbanan! 275 st! Dvs. 275 varv. Hurra, vilka hjältar! Borde ha 1000 fler bilder från vår vecka, men här kommer några:

  

 

 

Snart dags att gå vidare. Under dagen har vi tagit oss tid att arbeta fram de egna träningsprogram vi ska följa framöver. Bara för att denna vecka är över är ju inte campen över. Mål är viktiga och mitt mål är att fortsätta träna även i framtiden. Allt för att vara stark och pigg. Och då måste man ha en plan. Alexander Ovendal från idrottslaboratoriet på GIH har delat med sig av sina aldrig sinande kunskaper om träning. Det räcker inte springa, om man inte vet vart man är på väg. För om man inte vet vart man är på väg, hur vet man då när man är framme? Det räcker alltså inte med kropp – man måste ha ögonen med för att se vägen framåt.

Min plan är att ta hjälp av Frank på SATS i Sigtuna för att bygga styrka. Gå till Hjalmar och Marika på TimeOut för att köra TRX (bara för att det är kul). Att springa Sigtuna Stadslopp den 8 september är ett delmål jag satt upp. (Stadsloppet går längs strandpromenaden och passerar våra många hotell- & konferensanläggningar som är med och ser till att detta blir ett riktigt kul lopp. Lions arrangerar och överskottet går till världens barn. Gott för både kropp och själ alltså. Häng med!)

Och så har jag toppat med ett litet vad med Pernilla för att se till att få den rätta inspirationen… Jag tror jag ska klara detta.

Ett spinningpass på SATS i Märsta kvar i morgon f.m. – sedan är  18/18 pass genomförda och veckan är slut. Så är även mitt bloggande från Hälsocampen 2012 i Sigtuna.

Tack till alla!

Detta är bland det häftigaste, roligast och mest utmanande jag gjort i mitt liv. En satsning på mig själv som jag rekommenderar varmt till alla.

Lämna en kommentar