Det gäller att följa rätt spår

Hälsocampen 2012 i Sigtuna, Dag 7, pass 15/18 avklarat

Det var väl det jag trodde. Solen brukar ju alltid lysa i Sigtuna, men Lelle Gedin avslöjar i förtroende att Hälsocampen beställt snöstorm näst sista dagen för att testa vår motivation.  För att se om vi är redo att själva ta ansvar för vår träning redan på måndag. Klart Sigtuna tillmötesgår en liten väderönskning.

Vi böjde ner nackarna, tog oss ut och gick snabbt med bestämda steg på vår powerwalk. En sak som är bra när det snöar är att man bara behöver följa spåren i snön framför dig. Skönt för sådana som mig utan lokalsinne. En sak som man dock bör tänka på är att följa rätt spår, annars vet man aldrig var man hamnar…

För på Hälsocampen arbetar vi mycket med mål, riktning också. Anneli Östling är vår mentala coach och till henne går vi för att hitta de där riktigt goda tankemönstren. Något som jag tar med mig hem efter denna vecka är att man klarar mer än man tror, mycket mer t.o.m., samt att det är lika bra att ge allt om man ändå är i träningslokalen.

Gårdagens utmaning var simning – inleder med 60 minuter! Vi tar det i 20 minuterspass, med intervall. Vi tar i och plötsligt är vi klara. Redo att göra det sista. Trampa vatten. Mina tankar tar mig till barndomens klädsim i Maserhallen i Borlänge. Min mamma skickade med mig stickade byxor och tröja … Och när man tänker på det blev plötsligt dagens sista övning lätt.

Medan vi kämpade under Stina Bergstens bestämda ledning passade Anneli (som för övrigt också är från Borlänge) på att fota lite:

 

Lämna en kommentar