Kiropraktorerna redo …? Utmanarna redo …?

Svenska Hälsocampen 2012 i Sigtuna Dag 5, pass 10/17 avklarade

JAAA! Då kör vi!

Hinderbanan var dagens andra utmaning. Medan kära Björn Jonzon, vd på Stora Brännbo, satt lugnt vid sin dator i Rektorsvillan kämpade vi på stenhårt utanför hans fönster. Jag tror jag låter bilderna tala…

och så här lätt såg det ut för kiropraktorerna Atle och Tim … 

För varje varv vi sprang fick vi en gummisnodd. Gissa hur mycket extra man är beredd att kämpa och ta i för att få GUMMISNODD? Bra psykologi där. För det blev jättemånga!Är det någon som kommer ihåg mina fina skor från Sigtuna Sport & Uteliv? Nu ser de ut så här:

Tack Alexander Ovendal från Gymnastik- och Idrottshögskolan för ett grymt pass – i ordets alla bemärkelser.
Nu får kiropraktorerna ta över – snart dags för behandling. Mmm, massage.

Lämna en kommentar