Heja oss!

Hälsocampen 2012 i Sigtuna, Dag 4, Pass 8/17 avklarade.

Två av dagens hjältar. Ida – snart färdig kiropraktor, som tar hand om oss och våra skador – HELA DAGARNA! Tack Ida! Och Anders, den glade Närkingen, som kämpar som en galning, men ändå alltid har tid över för glada tillrop till oss andra. Tack Anders! Tur att Ida fanns där för att plåstra om dig, Anders – för glada tillrop måste till om man ska klara av den här veckan. Peppande campkollegor är viktiga. De ser till att ingen ger upp, och att alla anstränger sig till det yttersta.

Peppande tränare är också en nödvändighet – som när Östersunds egna Stina Bergsten tog oss igenom dagens andra pass – “PUMP”. Det krävs sin kvinna att få folk med ömmande muskler att träna styrka, tro mig!

Nu ska jag sova gott, för imorgon kl 7 – 8 är det dags för “Powerwalk” runt Sigtuna stad.

Så ser ni oss någonstans på vägen, kämpa oss fram – kom ihåg att alla hejarop är varmt välkomna.

Lämna en kommentar