Midsommarlekar eller rejäl pulshöjning?

Dag 2, pass 3/17.

Ja, lite av båda fick vi faktiskt uppleva när PT-Fia tog med hela hälsocampsgänget ut på barmarksträning. Ut i den klara, friska vårluften tog vi oss och laglekar väntade.

Jag brukar säga att solen alltid lyser i Sigtuna. Men idag strålade den över oss.

Jag tillät mig t.o.m. att drömma mig bort till midsommarlekarna (eller var det tävlingar?) vi brukade köra för att förtjäna midsommarbuffén. Kanske för att Fia kommer från Dalarna. Ut på ängen och laguppställning. Mycket skratt, lek, hejarop från lagmedlemmarna, och så masor av kämpaglöd och svett.

Och så var 1,5 timmars träning över. Magiskt!

Kommer in på mitt fina rum och pustar ut ordentligt! Kikar in på Fias blogg (Sveriges största inom tärning och hälsa – http://blogg.veckorevyn.com/ptfia/) och där står det svart på vitt – Idag blir en bra dag. Det känns som att hon har rätt!

Lämna en kommentar