Inte var dag man jämförs med elitidrottare…

Hälsocampen i Sigtuna, Dag 2, avklarade pass 4/17

Om någon hade sagt till mig för ett halvår sedan att Martin Lidberg och hela Hälsocampen skulle flytta till Sigtuna och att jag skulle träna intensivt i fyra timmar på en dag hade jag skrattat gott (och det hade sannolikt de som känner mig oxå).

Men nu är det gjort – redan andra dagen under vår internering på Hotell Kristina. Det är inte utan att man känner sig stolt. Både över den egna insatsen, hela gruppens förmåga och vad Sigtuna har att erbjuda. Kanske såg du hela vårt gäng – med stavar i högsta hugg, bestämt stega fram längs efter Strandpromenaden, förbi Sjudargårdsbadet och tillbaka längs Stora gatan tidigt i morse. Drygt 40 pers – varav alla utom tre tillresta, fick en första glimt av Sveriges första stad – Sigtuna. Måste erkänna att man blev lite extra  lätt i stegen när man hörde hur många som njöt av vår unika miljö. Barmarksträningen erbjöd sedan utsikt över Mälarens vatten. Och jag har själv blivit såld på stämningen på Sigtuna Fritidscenter där vi kämpade oss igenom dagens sista pass. I Sigtuna finns plats att röra på sig.

Jag tror att Sigtuna måste vara en av de kommuner som har flest idrottsanläggningar i landet. Det finns verkligen något för alla – vill man, kan kan ju t.o.m. spela cricket här…

Men åter till campen – för nu gör det gör ont. I hela kroppen. Smärtan förvandlades dock till en riktigt skön känsla när Martin Lidberg gav oss beröm och jämförde våra insatser med elitidrottarens.

Den smärta som ändock bitit sig fast har behandlats av Lelle Gedins team från Kiropraktorskolan. Lelle, som till vardags har sin mottagning i Märsta, har spridit sina magiska krafter till sina elever. Tack och lov för det säger mina ömma muskler. Imorgon börjar vi nämligen med löpträning med vår egen löpcoach Karna Wiberg.

1,5 dagar avklarade 5,5 dagar kvar.

Lämna en kommentar