Nu har det börjat – på riktigt

För ett tag sedan fick jag reda på att Martin Lidbergs stora satsning på hälsa – Hälsocampen skulle flytta till Sigtuna. 8 veckor av hjälp till motivation och inspiration för att leva lite hälsosammare. Passade mig perfekt. Kunde inte motstå att vara med. Min utmaning är inte att göra punktinsatser, utan åstadkomma en långsiktig förändring. Träning varje vecka, vecka efter vecka…

Kl 14.00 idag var det då dags. Jag checkade in i Ateljen på Hotell Kristina. Nervöst? JA! Efter fyra veckors förberedelser på hemmaplan, skulle  Hälsocampen börja på riktigt. 17 träningspass ska klaras av på 7 dagar (det är bra mycket mer än jag presterade under hela förra året).

Med visselpipan i högst hugg satte Martin Lidberg fart på oss alla. I 90 minuter!

Nervositeten har redan bytts ut i mot lätt träningsverk (inser att det kommer att kännas imorgon) och ett stort leende. Allt tyder på att detta blir så kul! Och så intensivt.

Så står du på Stora gatan och kikar upp mot den häftiga bågformade byggnaden, då kan du tänka på oss. Sannolik finns vi där, 30 personer – bakom den vackra fasaden, som kämpar så svetten lackar.

Men nu ska kroppen vila till imorgon. Har krupit ner i den sköna sängen för att läsa min present – Fitness Magazine. Döm om min förvåning när jag ser ett fyrsidigt repotage om Time Out i Sigtuna … Kul! Det är inte bara här uppe på Hotell Kristina det är full aktivitet alltså.

Lämna en kommentar