Tällberg Foundation samlas på Steninge

I Sveriges allra första stad och snabbast växande kommun samlas politiker, opinionsbildare och företagsledare för andra året i rad i maj för att diskutera framgångsrik samhällsutveckling och hur vi tillsammans bygger Sverige.

Den 9-10 maj äger mötet Nya vägar och nya handslag rum i Sigtuna. Mötet handlar om frågor som sysselsättning, demografiska förändringar och utanförskapsproblem såväl som infrastrukturinvesteringar och hållbarhetskrav som kommuner, företag och andra samhällsbyggande aktörer står inför.

– Vi behöver samtala om processerna bakom framgångsrika nya initiativ för att förstå hur dessa kan utformas till bestående affärsmodeller som upprustar och utvecklar människor, samhällen och fastigheter, säger Caroline Stiernstedt Sahlborn, projektledare på Tälllberg  Foundation.

Några av deltagarna på plats är Åsa Romson, språkrör för Miljöpartiet, jämställdhetsministern Nyamko Sabuni, Hans-Olov Olsson, vice-ordförande för Volvo Car Corporation och Kristina Alvendal, direktör för Airport City Stockholm och tidigare stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd i Stockholms stad. Deltagare i Nya vägar och nya handslag är personligt inbjudna. Allmänheten är välkommen till en öppen konsert på kvällen den 9 maj.

Mötet genomförs av Tällberg Foundation i partnerskap med Sigtuna kommun. Några veckor senare står Tällberg Foundation värd för Sveriges viktigaste återkommande globala möte, Tällberg Forum. I år äger Tällberg Forum rum den 14-17 juni i Tällberg i Dalarna.

Tid och plats
9- 10 maj på Steninge Slott, Sigtuna

För mer information se www.tallbergfoundation.org

Lämna en kommentar