Destination Sigtuna nominerat till miljöpris

Destination Sigtuna har nominerats till miljöpriset ”Ecologistic Award”. Priset uppmärksammar och belönar ett betydelsefullt och innovativt miljölogistikarbete, skett i samarbete mellan två eller fler parter i anslutning till Arlandaområdet.
Ecologistic Award är initierat av DHL Global Forwarding och delas årligen ut av Arlanda Logistic Network. Priset delas ut till två eller fler parter som i ett uttalat samarbete åstadkommit ett betydande miljöarbete kring Arlandaområdet.

Juryn består av:

Catherina Löfquist, Miljöansvarig Bring Express samt ordförande i ALN:s miljögrupp

Per Holmgren, Författare och föreläsare

Maria Huge -Brodin, Universitetslektor i Logistik, Tekniska Högskolan vid Linköpings Universitet

Ulf Nilsson, VD DHL Global Forwarding

Vinnaren presenteras på Arlanda den den 18 november 2011. Läs mer på http://www.ecologisticaward.se/.

Lämna en kommentar