Steninge slott i samarbete med Fotografiska Galleriet

Steninge slott i samarbete med Fotografiska Galleriet hälsar välkommen till vårens konstutställning på Stenladans övre plan. Steninge Slott kan återigen erbjuda högkvalitativ konst och formgivning till sina besökare. –Vi är extra glada att Fotografiska Galleriet valt att samarbeta med Steninge Slott”, säger Andrea Engsäll, marknadschef på Steninge Slottsgalleria. De har på kort tid etablerat sig som fotokonst-Sveriges största scen, därför känns det mycket bra att kunna erbjuda deras utställningar även utanför innerstan.
Många spännande konstnärer deltar med konst, glaskonst och installationer. Totalt omfattar utställningen ca 600 m2.
Utställningen pågår 24 februari – 3 april 2011. Fri entré.

Utställande konstnärer:
Fotografiska / Jacob Felländer
Gunilla Lifvergren
Uta Jacobs
Carl Nielsen
Sackarias Luhanko
Jeanette Karsten
Margareta Gelles
BrittMarie Järnström Lindell
Camilla Carlsson
Niclas Engsäll
Otto von Schwerin
http://www.steningeslott.se/

Lämna en kommentar