Bild 1 av 5

RC Chocolat

Stora Gatan 49
193 30 Sigtuna
+46 8 594 803 85
info@rcchocolat.se
www.rcchocolat.se

Visa karta

R.C. Chocolat

RC Chocolat finns på fyra ställen i Sigtuna – i SkyCity och i Terminal 3 & 5 på Stockholm Arlanda Airport, och på Stora gatan i Sigtuna stad. I caféet i Sigtuna har vi 45 sittplatser och om sommaren har vi cafébord på det lilla torget, för den som vill ha liv och rörelse. Fler bord finns även på vår innergård om man söker en lugn oas. Hos oss kan du njuta av en härligt kall, smakfull glass om sommaren eller mysa med en stor kopp varm choklad om vintern.

Allt tillverkas på plats och man arbetar intensivt mot att endast använda närproducerade eller ekologiska råvaror i produktionen. Konditoriets chefskonditor, Ronny Latva, är en av åtta medlemmar i Svenska Konditorlandslaget, som 2016 vann brons i konditor-EM. RC Chocolat utnämndes till ”Årets bästa café” 2017 av White Guide med motiveringen:
”För att med stor hantverksskicklighet ha skapat ett möte mellan fransk och svensk konditorikultur där experimentlusta och atmosfär gör att man ständigt längtar tillbaka.”

Våra öppettider:
måndag–fredag 9.00 – 18.00
lördag–söndag 9.00 – 16.00

Missa inte ”A Taste of Sigtuna” 16 stycken härliga praliner som representerar Sigtunas fyra ortsdelar.

Om RC

Vi startade R.C. Chocolat den 1 mars 2002. Vår inspiration kommer främst från det franska konditoriet med allt vad det innebär. För oss är kvaliteten det viktiga och vi använder endast naturliga råvaror i all vår tillverkning. Vi arbetar intensivt mot att endast använda ursprungsmärkta och ekologiska råvaror i vår produktion. Allt görs för hand och det är just hantverket & råvarorna som gör vårt konditori exklusivt. Ronny är diplomerad konditor, med utbildning på Le Cordon Bleu. Charlotta har ett förflutet inom Hotell och Restaurang. Tillsammans driver vi vår verksamhet.

Lämna en kommentar