Bild 1 av 6

Brook Hotels Arlanda

Norrsunda Kyrkby 112
195 95 Rosersberg
+46 (8) 4200 35 86
info@brookhotels.se
brookhotels.se/

Visa karta

Brook Hotels Arlanda

Brook Hotels Arlanda är ett intimt och personligt fullservicehotell med 33 rum, beläget vid Norrsunda kyrka i Rosersberg. Hotellet är omgivet av en lugn och rogivande miljö med storslagen natur samtidigt som Arlanda flygplats ligger 10 minuter härifrån.

Rummen andas både historia och nutida design i en smakfull kombination och hit kommer du för att finna inspiration, avkoppling och kanske även arbetsro i samband med konferens.

Restaurangen Koppar som är hjärtat av vårt hotell är designad i varma koppartoner. Vi är mycket stolta över att erbjuda er en gastronomisk upplevelse i en naturrik miljö med vänlig atmosfär.

Vi erbjuder er en alldeles unik upplevelse och servicenivå med ett personligt bemötande som du kommer att minnas med glädje.

Brook Hotels Arlanda är Brook Hotels of Swedens första hotell.

Varmt Välkomna till Brook Hotels Arlanda!

Restaurang Koppar

Ett besök hos oss är en gastronomisk upplevelse för den som är intresserad av exklusiv enkelhet i en naturrik miljö med vänlig atmosfär.Med en svensk identitet, i en internationell värld, skapas vårt kök. Ett kök som är öppet för både lokala och globala ingredienser med säsongs inspirerad mat, upplägg och influenser. Ett kök som bygger på nyfikenhet och passion för smakrik mat med naturliga råvaror – det naturliga kreativa köket.

För mer information eller bordsbokning kontakta oss.

Varmt Välkomna!

Lämna en kommentar