Det här evenemanget har passerat

Äggjakten på Clarion Hotel Arlanda Airport

Datum: 13 April - 13 April
Plats: Clarion Hotel Arlanda Airport
Arrangör: Clarion Hotel Arlanda Airport

Visa karta

Äggjakten på Clarion Hotel Arlanda Airport

DEN STORA ÄGGJAKTEN 2017
Trött på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs om gyllene ägg från Clarion Hotel med fluffiga hotellkuddar, middagar eller en natt i en hotellsvit istället?

VAR FINNS ÄGGEN?
Det avslöjar vi inte men äggen kommer gömmas runt om på hotellets offentliga platser och även på Arlanda Express-perrongen Arlanda Södra. ( som ligger i anslutning till Terminal 2 och Terminal 4).

SAVE THE DATE
Den 13 april klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan tills alla 50 äggen är upphittade. Anmäl att du kommer delta på vår Facebook för att få förhandstips och rapportering från Äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET
Äggen är i guld och går inte att missa och inuti ägget finns priser som till exempel hotellnätter, frukostbiljetter, tågbiljetter och kuddar. När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Där får du även tydliga instruktioner kring hur och när du hämtar ditt pris.

LIVING ROOM EVENT
Mellan kl 06.00-16.00 bjuder vi på gott ekologiskt kaffe i Living Room. Självklart finns något gott för de yngsta sökarna. I Living Room får du information om hur Äggjakten går till. Dj Feel Good tar pulsen på morgon mellan 06.00-09.00.

Det är också i Living Room du hämtar ditt pris och det kan du göra under hela äggjakten, alltså 06.00-18.00. Funderingar? Kontakta påskharen på lisa.hagglund@choice.se.

..AND SOME LAST INFORMATION
Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och ge det till någon du tycker om. För mer information, läs våra tävlingsregler här!

Är DU redo? Det är vi!
Varma påskiga hälsningar från Clarion Hotel Arlanda Airport och Arlanda Express

Evenemangsinformation

  • Tid & datum
  • 13 Apr 2017 (06:00 - 18:00)
  • Adress
  • Clarion Hotel Arlanda Airport
  • Tornvägen 2
  • 19045 Stockholm-Arlanda
This event is also available in: English

Lämna en kommentar