Bild 1 av 2

Sigtuna Golfklubb

Norra Vibyvägen 187
193 91 Sigtuna
08-592 540 12
www.sigtunagk.se

Visa karta

Sigtuna Golfklubb

Sigtuna Golfklubb har en naturskön och utmanande bana. Du kan räkna med en positiv och familjär stämning, bra service och god kvalité samt en bana och anläggning med en standard som räknas till de allra bästa i regionen.

Vill du ”mjuka upp” innan du tar dig an 18-hålsbanan är du välkommen att precisionsspela på 6-hålsbanan. Övningsfältet går inte av för hackor den heller. Restaurangen serverar mänskligt ”bränsle” och i shopen kan du hitta ”den där handsken som du glömde hemma”.

Vad du än väljer, kan Du njuta av golfen omgiven av gigantiska ekar, Mälarens vatten, ett rikt fågel- och djurliv – här finns förutsättningar till en fantastisk runda även de dagar svingen inte är på topp! Du hittar Sigtuna Golfklubb endast 3 km från Sigtuna stads centrum.

Sigtuna Golfrestaurang

Ute i grönskan ca 2 km från Sigtuna stad ligger Sigtuna GK med golfrestaurangen, här kan du njuta av en fantastisk miljö vid Garnsviken som den närmsta granne. Här serveras dagligen lunch med vällagad husmanskost, pasta, sallader och mycket mer. Det erbjuds även ett brett fikautbud med allt från smörgåsar till glass.

För mer information, besök vår hemsida. Ring 08-592 54036 eller maila till: info@sgrestaurang.se

Varmt välkomna till Sigtuna Golfrestaurang.

Lämna en kommentar